Jeanette Aan De Stegge | nl.linkedin.com

Jeanette Aan De Stegge LinkedIn is de grootste professionele community ter wereld. Met meer dan 900 miljoen leden, is LinkedIn het marketingnetwerk dat je niet overslaat. Online kun je kansen vergroten door contact op te nemen met bedrijven en profielhouders in je industrie of domein, …

Jeanette Aan De Stegge

Jeanette Aan De Stegge (LinkedIn)

Jeanette Aan de Stegge is een belangrijke persoon in het bedrijfsleven. Zij is commercieel directeur bij ProRail en tevens lid van de Raad van Bestuur van Connexxion Nederland. Op LinkedIn is Jeanette te vinden in haar functies, maar ook als ondernemer. Zo kan je lezen dat ze meer dan 20 jaar ervaring hebben op het gebied van infra, rail- en spoorinfrastructuurbeheer, logistiek en transportmanagement. Het profiel van Jeanette is duidelijk omvangrijk en staat vol met informatie over haar werk en wat ze doet voor andere organisaties die zich bezig houden met transport. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om dit profiel te volgen om alles wat Jeanette doet op de oneindigheid om te volgen!

2 vacatures die Jeanette Aan De Stegge op een rijtje heeft

Jeanette Aan de Stegge is universitair hoofddocent aan de Universiteit van Amsterdam. Ze heeft een achtergrond in de sociale wetenschappen en haar onderzoek richt zich op welzijn, balans tussen werk en privéleven en gendergelijkheid. Jeanette is ook een expert op het gebied van online reputatiemanagement en heeft er een boek over geschreven.

Jeanette werkt al meer dan 10 jaar als consultant om bedrijven te helpen hun online reputatie te verbeteren. Ze werkt al meer dan 10 jaar als consultant en helpt bedrijven hun online reputatie te verbeteren.

Ze runt ook haar eigen bedrijf, Reputation Management Consulting, dat een scala aan diensten aanbiedt, waaronder online reputatiebeheer, sociale mediaadvies en crisisbeheer.

Wat JJeanette Aan De Stegge doet voor de kost

Jeanette Aan de Stegge is een professioneel communicator, consultant en trainer. Zij werkt in de marketing- en communicatiesector en heeft ervaring met bedrijven van kleinere grootte. Ze zijn lid van verschillende organisaties die zich richten op communicatie, zoals de International Association of Professional Image Consultants (IAPIC) en de Nederlandse Vereniging voor Communicatieve Methoden (NVCM). Jeanette is ook redacteur van het tijdschrift Communicator.

Zowel binnen als buiten haar bedrijf doet Jeanette aan advieswerk. Zo helpt ze organisaties bij het maken van strategische keuzes, verbetert ze hun communicatiemiddelen of gaat ze samenwerken met andere professionals om een ​​goed publiek imago te creëren. Daarnaast geeft zij trainingen aan professionals in het verkennen van marktplaatsgedrag, het ontwikkelen van marketingstrategieën en de juiste presentatiemogelijkheden voor webinars.

De opleiding en training van Jeanette Aan De Stegge

Jeanette Aan de Stegge is werkzaam als business consultant bij het bedrijf Deloitte. Ze heeft meerdere functies op haar LinkedIn-profiel en is actief in diverse sectoren, zoals telecom, financiën, media en industrie. Jeanette is opgeleid aan de Universiteit van Amsterdam.

Bij welke projecten Jeanette Aan De Stegge betrokken is

Jeanette Aan de Stegge is senior productmanager bij LinkedIn. In deze rol leidt ze het product voor het premium lidmaatschapsaanbod van LinkedIn, dat functies voor het zoeken naar werk, netwerken en samenwerking omvat. Voordat ze bij LinkedIn kwam, was Jeanette productmanager bij Google, waar ze werkte aan producten zoals Search en YouTube. Ze heeft ook functies bekleed bij Yahoo! en eBay. Jeanette heeft bedrijfskunde gestudeerd aan de Universiteit Twente.

Verenigingen, clubs en andere organisaties waar Jeanette Aan De Stegge lid van is

Jeanette Aan De Stegge is zakenvrouw en ondernemer. Ze werkt al meer dan 15 jaar in het bedrijfsleven, met name als CEO van een modebedrijf. In die tijd is ze ook betrokken geweest bij een aantal liefdadigheidsinspanningen. Jeanette is momenteel lid van de Raad van Bestuur van de Rotterdam Fashion Week Foundation, die innovatieve modeprojecten over de hele wereld helpt ondersteunen. Naast haar bestuurswerk neemt Jeanette ook deel aan diverse commissies en verenigingen op het gebied van mode en business. Door haar betrokkenheid bij deze organisaties wil Jeanette relaties onderhouden met andere zakenmensen die haar kunnen helpen haar bedrijf te laten groeien.

Conclusie

LinkedIn is een geweldige bron om nieuwe banen te vinden, te netwerken met vrienden en collega’s en meer te leren over mensen in uw branche. Een van de beste eigenschappen van LinkedIn is de mogelijkheid om u in contact te brengen met professionals die dezelfde interesses en vaardigheden delen. Als je op zoek bent naar ideeën voor blogposts of artikelen, overweeg dan om contact op te nemen met Jeanette Aan de Stegge – zij kan je misschien helpen!

Bent u op zoek naar Jeanette Aan De Stegge?, de officiële website is nl.linkedin.com. Lees de onderstaande gids voor meer informatie over Jeanette Aan De Stegge.

Jeanette Aan de Stegge – Portraits, paintings, plates … – LinkedIn

https://nl.linkedin.com/in/jeanetteaandestegge
Bekijk het profiel van Jeanette Aan de Stegge op LinkedIn, de grootste professionele community ter wereld. Jeanette heeft 2 functies op zijn of haar profiel …

Jeanette Aan de Stegge | Facebook

https://nl-nl.facebook.com/jeanette.aandestegge
Jeanette Aan de Stegge is lid van Facebook. Word lid van Facebook om met Jeanette Aan de Stegge en anderen in contact te komen. Facebook geeft mensen de…

ONDERTUSSEN | Foto | bndestem.nl

https://www.bndestem.nl/breda/ondertussen~a0533425/102392724/
Bijna-winnaar Gerard Gielen (links) met jurylid Jeanette aan de Stegge en winnaar Ben Mandemakers.

Jeanette aan de Stegge. Schilderen met emoties – DocPlayer.nl

https://docplayer.nl/23638720-Jeanette-aan-de-stegge-schilderen-met-emoties.html
2 2 Jeanette aan de Stegge is als schilderes voornamelijk bekend vanwege haar treffende portretten. Ze heeft als bijna geen ander de gave om de …

ONDERTUSSEN | Foto | AD.nl

https://www.ad.nl/breda/ondertussen~a0533425/102392724/
Bijna-winnaar Gerard Gielen (links) met jurylid Jeanette aan de Stegge en winnaar Ben Mandemakers.

Jeanette aan de Stegge

http://www.aandesteggeart.nl/
Jeanette aan de Stegge is a Dutch artist who recently moved back to her country after having lived abroad for many years. She specializes in portraits in …

Levensverhaal van Ben Mandemakers van … – Bastion Oranje

https://www.bastionoranje.nl/index.php?pagina=nieuws&categorie=1759&artikel=17999
25 mei 2021 — Jeanette aan de Stegge is afkomstig uit Delden in Twente. Haar vader Henk is eigenaar van de Meubelfabriek Oisterwijk en restaurant hotel De …

Jeanette-art.com – Oisterwijk – Adres – 5061 PN – Cylex …

https://www.cylex.nl/bedrijf/jeanette-art-com-11160660.html
Jeanette aan de Stegge De uitdaging om zowel het uiterlijk als het innerlijk van de geportretteerde persoon op doek vast te leggen vormt de drijfveer achter …

Bij selfmade miljonair Ben Mandemakers moet je niet duur …

https://www.ed.nl/economie/bij-selfmade-miljonair-ben-mandemakers-moet-je-niet-duur-gaan-doen~a1d5a789/
11 jan. 2019 — Daarom praat hij liever niet over veiligheid, over zijn thuis dat hij deelt met zijn tweede vrouw Jeanette (sinds 2013), kunstenares en …

Nr. 215/600 JEANETTE AAN DE STEGGE – Black Jaguar …

https://www.black-jaguar.org/nl/the-first600/215/
Renowned artist and painter Jeanette aan de Stegge created award-winning portraits. Her works have been displayed at various galleries and expositions in …

060513a jeanette vd stegge – Aan de Stegge – Yumpu

https://www.yumpu.com/nl/document/view/14046970/060513a-jeanette-vd-stegge-aan-de-stegge
Jeanette aan de Stegge. Schilderen met emoties. 2. “Het ‘vangen’ van iemands. karakter, is een heel intuïtief. proces; dat gebeurt vrijwel.

Jeanette van der Stegge – proeven van kunst Vent des Roses

https://www.catawiki.com/nl/l/1698901-jeanette-van-der-stegge-proeven-van-kunst-vent-des-roses
Jeanette van der Stegge – proeven van kunst Vent des Roses. 21e eeuw, Schoonhoven. Schaal Proeven van Kunst 3/8. Regio Tilburg. Schoonhoven Keramiek.

Jeanette aan de Stegge – Online Familieberichten

https://www.online-familieberichten.nl/pers/1133578/Ben-Mandemakers
Telegraaf, 21-09-2013. Huwelijk Ben Mandemakers en. Jeanette aan de Stegge 21-09-2013 Algarve, Portugal. (1133578). Aanvraag Express Scan.

Plaats een reactie