Entreethiememeulenhoff | www.thiememeulenhoff.nl

Entreethiememeulenhoff Wil je weten wat je bij ThiemeMeulenhoff aan boeken hebt? Wil je weten hoe je account kan worden geactiveerd? Bij ons vind je alles over basisonderwijs, voortgezet onderwijs, mbo en hbo. Je kunt er ook voor kiezen om in te loggen of te registreren op de website.

Entreethiememeulenhoff

Inloggen bij Entreethiememeulenhoff

Bij Entreethiememeulenhoff krijgt u een account om te maken om in te loggen. Je kunt dit doen via het accountinformatiemodel (zie ook deze pagina). Als je een nieuw aangeboden account hebt gemaakt, ontvang je een e-mail met instructies over hoe je account kan worden gebruikt en welke functionaliteiten er kunnen worden gebruikt op jouw school. Je ontvangt ook een wachtwoord voor het beveiligen van je account.

Je kunt meteen beginnen met inloggen op jouw school door op de knop “Inloggen” te klikken. Op deze pagina vind je meer informatie over het inloggen door ThiemeMeulenhoff voor basisonderwijs, voortgezet onderwijs, mbo en hbo.

Opzoek naar cursussen

Entreethiememeulenhoff  biedt cursussen aan voor basisonderwijs, voortgezet onderwijs, mbo en hbo. Daarnaast is er de mogelijkheid om online te leren. Er zijn verschillende opleidingen die je kunt volgen én er zijn ook verschillende methodes van lesgeven. Ben je benieuwd naar welke cursussen ThiemeMeulenhoff heeft? Bekijk dan onze website of neem contact op met onze cursusmanager via telefoonnummer 088-312 7777 of per e-mail info@thiememeulenhoff.nl.

Kopen van een abonnement

ThiemeMeulenhoff biedt verschillende mogelijkheden voor het kopen van een abonnement. Zo is het mogelijk om te bepalen op welke manier je abonnement zal gebruiken, met of zonder downloads, of je wilt dat ThiemeMeulenhoff je per mail op de hoogte brengt van aanbiedingen en nieuwtjes. In het abonnementsregister vind je alle informatie over jouw abonnement, zoals het bedrag dat je hebt betaald, de gegevens van afsluiting en de naam van de onderwijzer met wie er werkte. Je kunt ook contact opnemen met ThiemeMeulenhoff.

Betalen van abonnementen

Inloggen bij ThiemeMeulenhoff is eenvoudig! Via onze website of app kun je je naam inschrijven en je abonnement aanvragen. Je kunt ook zelf een abonnement aanvragen door je school in te delen. Als je wilt betalen, dan kun je via onze website betalen met iDEAL, PayPal of creditcard. Hier vind je meer informatie over het betalen van abonnementen.

Uitschrijven naar een andere organisatie

Als je overweegt over te stappen naar een andere organisatie, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden.

Entreethiememeulenhoff Kijk eerst op de website van de nieuwe organisatie of er specifieke registratie- of inlogvereisten. Ten tweede, zorg ervoor dat u al uw relevante informatie bij de hand heeft, bijvoorbeeld uw gebruikersnaam en wachtwoord. Ten derde, wees geduldig – het kan een paar dagen duren voordat uw gegevens zijn overgedragen. Als er ten slotte iets misgaat tijdens het overstapproces, neem dan gerust contact op met de klantenservice van de nieuwe organisatie. Zij kunnen u helpen om zo snel mogelijk aan de slag te gaan.

Wijzigingen aan je profiel

ThiemeMeulenhoff is een online platform voor basisonderwijs, voortgezet onderwijs, mbo en hbo. Ook kun je hier je profiel wijzigen. Hier vind je alle informatie over het wijzigen van je profiel: wat kan ik veranderen, waar moet ik mee beginnen en hoe gaat het daarmee? Inloggen bij ThiemeMeulenhoff is gratis, maar wel met de vereiste persoonsgegevens. Heb jij nog geen account? Dan staat hier alles op één plek om te lezen!

Verwijderen van cursussen

Bij Entreethiememeulenhoff vind je alle cursussen die je nodig hebt om in te kunnen passagiers op je wensen. Van basisonderwijs tot voortgezet onderwijs, mbo en hbo. Zo weet je zeker dat je de juiste cursus vindt en dat jij de best mogelijk opgeleide leerling bent. Om zo uit te kunnen voor de meest stabiele cursus, is het belangrijk om eerst in te loggen door ThiemeMeulenhoff. Je kunt dit doen door hieronder te klikken:

Op deze pagina vind je meer informatie over inloggen door ThiemeMeulenhoff, zoals welke cookies we gebruiken en wat dit met je privacy op zich heeft. Daarnaast vind je hier alle informatie over de samenstelling van je persoonlijke profiel, inclusief taal- of rekenproeven. Als u nog vragen heeft over het inloggen op de verwerking van persoonsgegevens, neem dan gerust contact op met ons op!

Accountverlenging

Entreethiememeulenhoff is een online accountverlengingsservice voor basisonderwijs, voortgezet onderwijs, mbo en hbo-studenten. Via ThiemeMeulenhoff kunnen studenten hun school-, instellingennaam of pasfoto inloggen om administratief genomen uit te dragen. Biedt tevens deze dienstinformatie over het gebruik van ThiemeMeulenhoff en de mogelijkheden van accountverlenging.

Conclusie

Als je wilt weten of je account aanvullend kan worden met gegevens over jouw post-secundair onderwijs, dan kun je entreethiememeulenhoff bezoeken. Hier vind je meer informatie over inloggen en wat er allemaal mogelijk is. Je ontvangt ook een nieuwsbrief over de hoogte van de laatste updates en beschikbaarheid van onze diensten.

Veelgestelde vragen

  • Wat is het verschil tussen ThiemeMeulenhoff en andere aanbieders van studieboekenverhuur?

ThiemeMeulenhoff is specialist in de verhuur van studieboeken voor gebruik in het beroepsonderwijs. We hebben een breed aanbod aan studieboeken, van alle vakgebieden, om uit te kiezen. We hebben ook een uitgebreide online catalogus die kan worden doorzocht op cursus, titel of auteur. Daarnaast bieden we een ruime keuze aan aanvullende bronnen zoals software, werkbladen en online tutorials. Dit betekent dat onze klanten het meeste uit hun studieboeken kunnen halen door gebruik te maken van alle beschikbare tools.

  • Hoe meld ik me aan bij ThiemeMeulenhoff?

Als je student bent aan een in aanmerking komende instelling (zie hieronder), kunt u zich aanmelden voor onze verhuurservice voor studieboeken via de webportal of het e-learningsysteem van uw instelling. Als u momenteel niet bent ingeschreven bij uw instelling, kunt u zich rechtstreeks bij ons inschrijven door ons online registratieformulier in te vullen. Houd er rekening mee dat we enkele basisgegevens van u nodig hebben, zoals uw naam, e-mailadres en studentnummer. Deze informatie helpt ons om uw account bij te houden en u de best mogelijke service te bieden.

Bent u op zoek naar Entreethiememeulenhoff?, de officiële website is www.thiememeulenhoff.nl. Lees de onderstaande gids voor meer informatie over Entreethiememeulenhoff.

Inloggen bij ThiemeMeulenhoff – ThiemeMeulenhoff

https://www.thiememeulenhoff.nl/inloggenbijthiememeulenhoff
Meer informatie over inloggen bij ThiemeMeulenhoff voor basisonderwijs, voortgezet onderwijs, mbo en hbo.

Inloggen – ThiemeMeulenhoff

https://www.thiememeulenhoff.nl/primair-onderwijs/taal-en-spelling/taalverhaal-nu/voor-gebruikers/inloggen
Inloggen digitaal lesmateriaal. Al het digitale lesmateriaal van Taalverhaal.nu staat voor je klaar binnen de methodestartpagina. Om hier te komen log je in via​ …

Het Entree-account – ThiemeMeulenhoff

https://www.thiememeulenhoff.nl/~/media/83FFB2482B2C4950B5E7B57651A0C19A.ashx
Het Entree-account. Account aanmaken en inloggen. S. Om in te loggen met uw Entree-account (of een account aan te maken), gaat u naar de methodesite, klikt.

Inloggen bij ThiemeMeulenhoff

https://www.thiememeulenhoff.nl/-/media/Corporate/04-algemeen/inloggen-bij-thiememeulenhoff/inloggenbijThiemeMeulenhoff_VO_201819.ashx?la=nl-NL
Heb je nog geen account voor Entree en heeft jouw school daarvoor wel gekozen? Download hiervoor de handleiding op www.thiememeulenhoff.nl/​inloggen.

Het Entree-account – ThiemeMeulenhoff

https://www.thiememeulenhoff.nl/-/media/Corporate/04-algemeen/inloggen-bij-thiememeulenhoff/mei-2015/Aanmaken_EntreeAccount_DEF.ashx?la=nl-NL
Om in te loggen met je Entree-account (of een account te maken), ga je naar www.thiememeulenhoff.nl, klik je op ‘Naar digitale lesomgeving’ en selecteer je de …

Contentservice – Uitleg inloggen – ThiemeMeulenhoff

https://website.thiememeulenhoff.nl/contentservice/artikelen/over-de-contentservice/uitleg-inloggen.html
Kies linksboven de rode knop ‘inloggen’ en daarna de juiste inlogroute: – Voortgezet onderwijs inlogroute: U kiest Kennisnet/Entree (oranje) – VMBO en MBO …

Veel gestelDe Vragen – ThiemeMeulenhoff

https://www.thiememeulenhoff.nl/~/media/Corporate/Methodes/voortgezet_onderwijs/eDition/Pdf%20en%20andere%20documenten/edition_veelgestelde_vragen.ashx
Heb ik een Entree account nodig en waarom? Wat is het verschil tussen inloggen voor leerlingen en docenten? Wat zijn de foutmeldingen bij inloggen? Vraag.

veelgestelDe vragen – ThiemeMeulenhoff

https://www.thiememeulenhoff.nl/-/media/Corporate/04-algemeen/inloggen-bij-thiememeulenhoff/eDition_FAQ_201708.ashx
Leerlingen hoeven nergens een activeringscode in te vullen en hebben direct toegang, indien nodig na inloggen met hun ThiemeMeulenhoff-account of Entree​.

Inloggen bij ThiemeMeulenhoff

https://www.thiememeulenhoff.nl/-/media/Corporate/04-algemeen/inloggen-bij-thiememeulenhoff/inloggenbijthiememeulenhoff_vo_def_UL.ashx?la=nl-NL
Alleen bij Got it of Digi-Trainer: selecteer inlogroute ‘Voortgezet onderwijs’ > ‘​Login via Kennisnet’. • Log in met je Entree-account. (of maak een account aan als …

Inloggen | De Geo onderbouw 9e editie – ThiemeMeulenhoff

https://www.thiememeulenhoff.nl/voortgezet-onderwijs/aardrijkskunde/de-geo-onderbouw-9e-editie/voor-gebruikers/inloggen
Inloggen digitaal lesmateriaal. Inloggen op het digitale lesmateriaal van De Geo onderbouw 9e editie kan vanaf iedere pagina op deze website via de button …

Perspectief vo – ThiemeMeulenhoff

https://www.thiememeulenhoff.nl/voortgezet-onderwijs/godsdienst-en-levensbeschouwing/perspectief-3e-editie/voor-gebruikers/inloggen-online-materiaal
Via de knop “Naar digitale lesomgeving” rechtsboven naast de zoekbalk, kom je bij de digiboeken en het docentmateriaal. Hiervoor heb je een Entree-account …

Inloggen | Op niveau onderbouw | ThiemeMeulenhoff

https://www.thiememeulenhoff.nl/voortgezet-onderwijs/nederlands/op-niveau-onderbouw-2e-editie/voor-gebruikers/inloggen
Inloggen digitaal lesmateriaal. Inloggen op het digitale lesmateriaal van Op niveau onderbouw 2e editie kan vanaf iedere pagina op deze website via de oranje …

ThiemeMeulenhoff | Samen leren vernieuwen

https://www.thiememeulenhoff.nl/
De leeroplossingen die we maken moeten passen bij het werken en leren dat elke dag op elke school en daarbuiten gebeurt. Zo kunnen we samen leren …

Plaats een reactie